Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu

Vizyon: Eğitimin tüm süreçlerinde lider, yenileşme ve değişmede öncü, kalitede değişmez adres, bilgi teknolojisi ve sanatta vazgeçilmez bir kurum olmaktır.

Misyon: Biz Bedri Rahmi Eyüboğlu İlköğretim Okulu olarak; - Türk Milli Eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda öğrencilerimizi en yüksek standartlara ulaştırmak, - Özgür düşünen, - Kendine güvenen, - Sorumluluk sahibi, - Yaratıcı, - Araştırmacı, - Toplum değerlerini bilen ve önemseyen, - Bilimsel düşüncenin gereklerini yerine getirebilecek - Bilgi, beceri ve tutum düzeyinde nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Servis Bilgisi: Özel Servis
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Dünyamızı Keşfe Çıkıyoruz (e-Twinning) - Special Maths (e-Twinning)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Özel Öğrencilerin Eğitime Entegrasyonu İçin ERGOTERAPİ YÖNTEMİ Erasmus+ Proje Ortağı

WEB - https://brei61.meb.k12.tr

Adres - 1 Nolu Beşirli Mahallesi Eyüboğlu Caddesi No 10/A Ortahisar TRABZON

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - 1 Nolu Beşirli Mah. Eyüboğlu Cad. No 10/A 61040 Ortahisar-TRABZON

Adres - 1 Nolu Beşirli Mahallesi Eyüboğlu Caddesi No 10/A Ortahisar TRABZON

Ulaşım Belediye Otobüsleri, Beşirli Dolmuşları veya Taksi